Voor uw traprenovatie

Diebrecht van Gog heeft altijd een luisterend oor voor uw wensenTrap bekleding van laminaat

Als u op zoek bent naar trap bekleding van laminaat kunt u bij van Gog traprenovatie terecht. Wij zijn dé specialist op het gebied van trapbekleding en renovaties. Op deze manier kunt u niet alleen beschikken over een veilige en solide trap, maar voldoet deze qua uitstraling ook nog eens helemaal aan uw wensen. 

Trap bekleding laminaat

Trap maakt woning begaanbaar

De trap is een belangrijk element in onze woning. In veel woningen bevinden zich 2 of zelfs meerdere trappen. Het is een makkelijk begaanbare verbinding die ons toegang geeft tot bijvoorbeeld de eerste verdieping of de kelder. Ook zoldertrappen worden steeds meer als vast exemplaar geplaatst. Doordat een trap vaak opzichtig aanwezig is in de woning, is een goede afwerking van groot belang. Bij van Gog Traprenovatie verzorgen we dit graag voor u.

Trapbekleding van hoge kwaliteit 

Wij leveren diverse trap bekleding van laminaat van hoge kwaliteit. Door de vele mogelijkheden vindt u altijd de bekleding die past bij uw interieur en wensen. Natuurlijk bent u daarnaast verzekerd van echt maatwerk. Doordat wij samenwerken met verschillende Europese fabrikanten, kunnen we u altijd een kwalitatieve trap bekleding van laminaat garanderen. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om dichte trappen, open trappen of trapwangen.

Kwalitatieve trap bekleding van hoogwaardig laminaat

Laminaat leent zich perfect voor het opnieuw bekleden van traptreden. Dit kan nodig zijn omdat de trap door de jaren heen onderhevig is aan slijtage. Maar, ook als u uw trap van een nieuwe look wilt voorzien is laminaat een veelgebruikte optie. Bij van Gog Traprenovatie heeft u daarom de keuze uit diverse kwaliteiten, kleuren en mogelijkheden.

Veilig en verlicht

Op deze manier krijgt u altijd een veilige trap die compleet aan uw wensen voldoet. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van led-verlichting onder de neus van de treden of in de wang van de trap. Zo maakt u de weg naar de kelder of de eerste verdieping nog veiliger. De trap bekleding van laminaat maakt van Gog traprenovatie altijd op maat. Uiteraard meten we uw trap hiervoor tot in perfectie uit.

Advies voor trapbekleding

Ook als u advies nodig heeft voor wat betreft de soort trapbekleding staat we graag voor u klaar. We doen er alles aan om de trap geheel volgens uw wensen te maken én af te leveren. Natuurlijk mag u daarbij een perfecte service verwachten en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.