Voor uw traprenovatie

Diebrecht van Gog heeft altijd een luisterend oor voor uw wensenTrap bekleding pvc

Trapbekleding van pvc

Voor trap bekleding van hoge kwaliteit pvc komt u naar Gog Traprenovatie. Dankzij onze ruime ervaring in het vak en gedegen vakkennis bent u bij ons altijd verzekerd van het beste eindresultaat. Zo krijgt u een trap die voldoet aan uw wensen én die past bij  uw interieur. In onze woning maken we dagelijks gebruik van de trap. Hiermee bereiken we in de meeste gevallen de slaapruimtes en badkamer. Maar, ook keldertrappen en zoldertrappen zijn onmisbaar in onze woning.

Versleten trapbekleding

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de meeste woningen vaak 2 of meerdere trappen hebben. Door veelvuldig gebruik kan de bekleding van de trap op den duur slijten. De toplaag vertoont vale plekken en ook de geluidsdemping is niet meer optimaal. 

Onveilige situaties

Naast een ontsierende aanblik kan versleten trapbekleding ook zorgen voor onveilige situaties. De bovenlaag wordt glad waardoor het risico op uitglijden verhoogd wordt. Zeker bij veelvuldig gebruik is dit niet gewenst. Natuurlijk kunnen wij ook bij het renoveren van de trap zorgen voor goede trapbekleding. Hierdoor krijgt de trap een compleet nieuwe look die u eenvoudig aanpast aan de kleuren van uw interieur. Met de pvc trapbekleding van Van Gog Traprenovaties bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en een uitstekende service. 

Pvc trapbekleding laten aanbrengen

Trapbekleding van pvc heeft veel voordelen. Allereerst is de veiligheid natuurlijk van groot belang. Pvc trapbekleding is daarnaast bijzonder geluiddempend. Zeker in een woning is dit een groot voordeel. Daarnaast gaat pvc trapbekleding lang mee en is niet gevoelig voor vroegtijdige slijtage. Uw trap behoudt dus lange tijd zijn charme en uitstraling. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos bij van Gog Traprenovaties.

Geschikt voor elk soort trap

Onze pvc trapbekleding is dan ook geschikt voor elk soort trap. Of het nu gaat om oude, nieuwe of dichte trappen. Bij van Gog Traprenovaties werken we uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit. In combinatie met ons maatwerk bent u dus altijd verzekerd van een uitstekend eindresultaat. Hierbij heeft u ook nog eens de keuze uit diverse prachtige kleuren.

Contact

Op deze manier kunt u het uiterlijk van uw trap dus eenvoudig aanpassen aan uw interieurstijl. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden.