Voor uw traprenovatie

Diebrecht van Gog heeft altijd een luisterend oor voor uw wensen 

Trap renovatie

Deskundige trap renovatie

Uw trap renovatie is bij Van Gog Traprenovatie in goede handen. Wij zorgen ervoor, dat uw trap in perfecte conditie komt én blijft. Uiteraard mag u van ons de beste service en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding verwachten.

Veilig en verantwoord

De trap is een belangrijk onderdeel van een woning. Want hij geeft toegang tot een kelder, bovenverdieping of de zolder. Het is dan bijna vanzelfsprekend dat deze ruimtes op een veilige en verantwoorde manier bereikt kunnen worden. 

Uw inrichting

Naast dat een trap veilig en solide moet zijn, mag een trap ook gezien worden. Deze maakt immers deel uit van uw inrichting. Daarom besteden we ook veel aandacht aan de afwerking.

Gespecialiseerd in traprenovatie

Voor een professionele traprenovatie bent u bij van Gog Traprenovatie dan ook van harte welkom. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten trappen en bieden u daarvoor verschillende mogelijkheden. Door onze ruime ervaring in het vak weten wij iedere trap in ere te herstellen. Of dit nu gaat om een grondige make-over of een ingrijpende renovatie. Uiteraard werken wij daarbij met hoogwaardige materialen.

15 jaar garantie

Wij leveren onze trappen altijd af met maar liefst 15 jaar garantie. Omdat iedere trap zijn eigen unieke vorm heeft, werken wij bovendien uitsluitend met maatwerk. Zo kunnen we dus altijd een prachtig eindresultaat garanderen. 

Veilige trap

Bij van Gog Traprenovatie weten we als geen ander hoe belangrijk een goed functionerende trap is. Die brengt ons op een veilige manier naar de gewenste ruimte binnenshuis. Toch wordt een trap in de loop van de jaren onderworpen aan slijtage. Dit uit zich niet alleen in de uitstraling van de trap, maar ook het materiaal verliest zijn stevigheid en is dan minder veilig. Juist dan staat van Gog traprenovatie voor u klaar. 

Maatwerk

Vanuit onze eigen werkplaats leveren we altijd maatwerk. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een trap renovatie die voldoet aan uw wensen. Daarbij heeft u bovendien de keuze uit diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan nieuwe trapbekleding van laminaat, maar ook voor pvc trapbekleding bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor het aanbrengen van led-verlichting onder de trede van de trap staan onze specialisten graag voor u klaar.

Trap als eye-catcher

Zo is uw maatwerk trap niet alleen bijzonder veilig, maar ook een prachtige eye-catcher in uw woning. Of u nu op zoek bent naar trap renovatie voor een dichte of een open trap. Dat maakt niet uit. Wij draaien er onze hand niet voor om. 

Contact

Natuurlijk komen we graag bij u aan huis voor het inmeten van uw trap of het bespreken van de mogelijkheden voor een trap renovatie. Ook als u nog vragen heeft kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen met van Gog Traprenovatie.